Καλώς ήλθατε στο Emphasys Centre - Μαθήματα !
Αναγνωρίζουμε ότι « η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήθει για να αλλάξει τον κόσμο » (Νέλσον Μαντέλα) και κατά συνέπεια το όραμά μας ήταν να παρέχουμε πάντα στους ευρωπαίους μαθητές μας τις βασικές ικανότητες και δεξιότητες για να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους που θα θέσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία .
Η διδασκαλία και η μάθηση είναι ένα συναρπαστικό διαδραστικό ταξίδι που δεν σταματάει ποτέ . ” Όποιος σταματά μάθηση είναι παλιό , είτε σε 20 ή 80. Όποιος κρατά μάθηση παραμένει νέους ” ( Χένρι Φόρντ) .
To ” Emphasys Centre ” έχει δεσμευτεί να σχεδιάσει και να παραδώσει μαθήματα υψηλής ποιότητας για όλους τους μαθητές : επαγγελματίες , φοιτητές , νέους ή ενήλικες , με βάση τις ανάγκες , τα ενδιαφέροντα και το γνωστικό υπόβαθρο τους, ανεξάρτητα από το χρόνο και την προσπάθεια . Είναι πεποίθησή μας ότι η επαγγελματική ανάπτυξη είναι το κλειδί για την επιτυχία .

Η επιτυχία μας εξαρτάται από τη δέσμευσή μας για την ποιότητα και την αριστεία. Θεωρούμε ότι κάθε προκληση ως μια ικανοποιητική και ανταποδοτική εμπειρία . Η επιτυχία μας βασίζεται στο:

• Το διδακτικό μας προσωπικό το οποίο αποτελείται απο ειδικευμένους , έμπειρους , αφοσιωμένους και ενθουσιώδης εκπαιδευτές και συμβούλους .
• μοντέρνα και εξαιρετικά εξοπλισμένο εκπαιδευτικό κέντρο μας , το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο PC , προβολείς και διαδραστικούς πίνακες ,
αίθουσα συνεδριάσεων και σύγχρονη κοινόχρηστους χώρους με τηλεόραση δημιουργώντας έτσι μια φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα κατά τις ώρες μη λειτουργίας .
• εκπαιδευτικό υλικό μας , αναλυτικά προγράμματα και τους πόρους που είναι ειδικά σχεδιασμένα και παράγονται για την εφαρμογή των custom-made προγράμματα .
• Η δέσμευσή μας για την ποιότητα , το πάθος μας για την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών
που έχουν οδηγήσει όλα οι μαθητές μας να επιτύχουν στην επέλεξαν τα θέματά τους .

Μαθήματα κατάρτισης μας είναι επίσης προσφέρονται στη Γερμανία (Κολωνία,Ανόβερο και Ππάτερμπορν),Ελλάδα (Αθήνα) και τη Ρουμανία (Ιάσιο).

Η δέσμευσή μας προς εσάς :

  • Για να σας προσφέρει μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης παραγγελία σε ένα φιλικό και χαλαρωτικό περιβάλλον μάθησης.
  • Να εμπλουτίζουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας στην επιλεγμένη περιοχή σας.
  • Για να σας δώσει την ευκαιρία να συναντήσουν άλλους Ευρωπαίους εκπαιδευόμενους (επαγγελματίες,νέους και ενήλικες).
  • Για να σας βοηθήσει με όλες τις απαραίτητες βοήθεια (διαμονή,ταξίδια,πολιτιστικές δραστηριότητες κλπ.).